beats by dre cheap

MMS kapi

Aktivni sastojak MMS kapi nije mineral. Hlordioksid (oksigenisani hlor), nastaje kao hemijski spoj natrij hlorida i sircetne ili limunske kiseline. Ludo bi bilo vjerovati da MMS ubija pazljivo selektivno ono sto je stetno i da steta ima samo ogranicene posljedice. Glupo je i to sto se MMS preporucuje vec oboljelim oslabljenim pojedincima kao dugorocna terapija.

Jim Humble cesto je mijenjao svoj protokol. Originalni protokol za, rastvor koji je sada poznat kao MMS_1 govori o uzimanju do 60 kapi dnevno. 1 gram iznosi 20 kapi rastvora. Ovo govori o uzimanju 3 grama dnevno onog sto se u domacinstvu koristi kao izbjeljivac. To je 3 puta veca kolicina od one koja izaziva mucninu i povracanje, ili 20% od kolicine koja je potrebna da ubije covjeka. Poznato je da su mucnina i proljev pozitivni znaci koji ukazuju na trovanje organizma. Nakon uzimanja MMS kapi pojavu povracanja mozemo smatrati pozitivnim znakom da smo se spasili smrtonosne doze MMS-a.

 MMS 2 je u osnovi kalcijev hipohlorit Ca(ClO)_2 sluzi za drezinfekciju vode i kao izbjeljivac. Predstavlja mineral jer sadrzi kalcijum. Ali mineral koji u slucaju da se proguta stvara hipohlornu kiselinu. HOCl. U veoma maloj kolicini proizvode ju bijela krvna zrnca da bi ubili bakterije kroz proces oksidacije. U vecim kolicinama HOCl ubija i zdrave celije ne samo patogene MMS_2 ima moc da stetno djeluje na nas organizam i da ometa vitalne bioloske funkcije. O lijecenju MMS-om ne postoji ni jedna studija istrazivanja. Sve se svodi na iskustva pojedinaca koji govore o tome. Te price su osnova prica rekla kazala.

 Sam Humble govori o covjeku koji je uzeo MMS i razbolio se. Prestao mu je raditi bubreg. U bolnici je bio nekoliko sedmica. Morao je ici na dijalizu. On sam kaze da ako se neko nakon uzimanja MMS –a razboli mora ici u bolnicu jer mogu da mu prestanu raditi bubrezi.

 Vitamin C je nas prirodi detoksigen. On je prirodni bedem naseg imunog sistema. MMS iz naseg organizma uzima C vitamin i time ometa niz njegovih funkcija. Cijeli pristup Jim Humbla je da se prema ljudskom tijelu odnosi kao prema necem cemu treba industrijska hemikalija da ga ocisti. Nase tijelo je sposobno da se samo bori protiv patogenih i bolesti.

 Zdrav imuni sistem automatski i selektivno ubija patogene sa nizom antitijela i bijelih krvnih zrnaca. MMS remeti prirodni imunitet.

 Cak Humble priznaje da se mora koristiti pod strogim nadzorom i tretirati njegovu upotrebu kao najopasniju drogu .

Samotnjak
http://vuksamotnjak.blogger.ba
28/01/2016 14:34